Over mij

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn klanten profiteren van die jarenlange ervaring.

Ik ben Laura Everaerts, 37 jaar en moeder van tweeling Tess & Linn. Mijn hele leven ben ik al wel met sport bezig geweest, vooral de paarden en hardlopen zijn wel mijn passie. 
10 jaar geleden zat ik niet zo lekker in mijn vel, had weinig energie en was niet happy met mezelf. Ik heb toen het roer volledig omgegooid, ben mezelf op voeding gaan focussen en ben toen 20 kg afgevallen. Maar wat een bonk energie heb ik daarvoor terug gekregen! Nog elke dag verbaas ik mezelf daarover. 

Ik voel mij elke dag vol energie en nog belangrijker ik ben weer blij met mezelf! En dat is het allerbelangrijkste vind ik, want ja je moet het toch met jezelf uithouden de rest van je leven!

Zo blij dat ik de keuze heb gemaakt om van mijn hobby mijn beroep te maken en elke dag mensen laten inzien en voelen hoe belangrijk gezonde voeding is! 

Want gewoon blij zijn met jezelf, wie wil dat nou niet?